Houdini Kids Power

Här hittar du prylar ur Houdinis serie med kläder för barn!
[shopello_products]

Houdini Rea barnkläder

Barnkläder från Houdini, hög kvalitet blandad med coola material gör houdini till klättervärldens lilla älskling, deras barnkläder och tillbehör för barn är precis lika älskade så gör ditt barn en tjänst, köp houdinis kläder för barn! T.ex. Houdini kids power houd och måna andra klassiska houdinikläder. Barnkläder från Houdini är naturlgitvis precis som med alla andra plagg och produkter från Houdini ett klassiskt exempel på hög kvalitet. Houdini är också väldigt bekväma plagg eftersom de är gjorda för klättrarscenen, det är en ren fröjd att klä sig i Houdinikläder eftersom de är så bekväma. Materialvalen är alltid topp noch och barnkläderna från Houdini är förmodligen bland de bästa på marknaden.

Houdini skapades av Lotta 1993, när grundaren Giornofelice upptäckte ett stretchigt fleecematerial för en ski- och klätterresa på Nya Zeeland. För närvarande är nästan fullständigt okända materialet. Slagsmål startade en liten produktion av funktionella underkläder och blev snabbt populär på klättringsscenen och i cirklar runt climbing.
Genom att klä sig i samma kläder ledde hon bolaget till ökad kunskap inom de speciella förutsättningar och krav som klättrare ställer på kläder i form och funktionalitet. Outdoorbranschen har varit och är till stor del en bransch som domineras av män ett litet och respektlöst företag som drivs av kvinnor satt direkt avtryck.

Nästa revolution kom i början av 2000-talet, när Houdini startade sin produktionen av underkläder och isoleringsplagg. Lotta introducerade funktionella kläder som inte ses som funktionella kläder. Inte undra på, skulle hon tänka, men vid denna tid skulle det vara en fleece att vara funktionella. Många berättade att det aldrig skulle fungera, lyckligtvis förstår våra kunder mer än den första-in-the-zonen.

Den senaste revolutionen började när vårt hållbarhetsutveckling på allvar nått marknaden. Efter år av förhandlingar med underleverantörerlanserade de sina första produkter av återvunnen polyester. Numera är hållbarhet en central strategi för allt de gör och flera miljöprojekt har inletts. Allt från gröna affärer till underkläder och tyg klipp för försäljning av begagnade och uthyrning av skalplagg. Idag har de ett komplett utbud av underklädesprodukter till skalplagg.

Vad är nästa revolution? Det vet inte Houdini ännu, eftersom de är i mitten av den gröna revolutionen. Men Lotta lovar att fortsätta att tänja på gränserna. Det är så tråkigt att sitta still.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.